Mösspåtagning och andra godbitar

Hejsan och förlåt för dålig uppdatering här på bloggen, men jag har haft fullt upp med både att sälja katten som jag hade innan och nu har jag äntligen fårr hem min drömhund med naamn Nocco!
Nocco är en blandras med raserna cavalier, pudel och tax. Super fin och härlig är han. Och han har verkligen fått så mycket uppmärksamhet av dem små flickorna på gårnden. Dem ropar på en från gården och plingar på dörren och frågar när jag ska ut med Nocco igen. Haha han är bra på att ragga tjejer med andra ord. Han har verkligen känns sig hemma hos mig. Han vill sova tsm med en, följa med en när man duschar eller ska på toa, ja överallt med dem rätta orden. 
 
I fredags hade vi änligen mösspåtagning. Jag var väll lite rädd och osäker som jag alltid är men jag vågade att gå fram och ställa mig med dem andra studenterna tillslut. Ni som känner mig vet att jag är blyg, osäker och lite rädd av mig med stora folksamlingar. Men jag klarade det tack av Daniels stöd!  Efter att vi hade sjuning och att rektorn sa att vi fick sätta på oss student ,össorna så fick man chips och dricka och fira sin påtagning med sina vänner. Jag och Daniel bestämde oss att ta bussen till Södersköping och käka lite lunch och fira att snart är studenten här och sedan ta en promenad upp förr Ramunderberget. Härligt och så mysigt! 💖
 
Jag bjuder på några bilder på Nocco och mösspåtagning:
Beskrivning saknas.              Beskrivning saknas.
 
 
Öppna fotot       Beskrivning saknas.        Beskrivning saknas.
 
Snart är det bara två dagar kvar till studenten, och det känns väll okej antar jag men ändå jobbigt på samma gång. Men man får ta saker i sin takt och se vad man klarar av och inte, och skita lite i vad andra säger. Lyssna på din magkänsla. Sen efter studenten ska vi med till Stockholm och vara där tills på måndag med min lillerbror och min mamma och hans familj. Kommer vara mysigt att få komma ut på landet och sola och bada och käka en massa gott och få sova i en husvagn, med mina fina killar (Nocco och Daniel)
 
Jag ska försöka att blir bättre på att skriva här för jag märker att det är måna som är inne och kollar ibland för att ha koll om något nytt kommer ut snart. Men är så svårt att få tiden att passa till allt. Studenten, hunden, familjen, bloggen, vänner och måendet. Men nu när det snart lov ska jag hinna med en hel del med både bloggen, instagram och youtube kanalen. 
 
Kan ni ställa frågor till mig på instagram vilhelmina_alexandra00 eller här på bloggen så kan jag svara på den på ett blogg inlägg eller på youtube och sen kan ni ju skriva om det är något speciellt som ni vill att jag ska skriva om just här: kanske hjälpa er med era problem, kärlek, mat, träning you name it. 
 
Puss och godnatt från mig till er alla! :)