God eftermiddag!

God eftermiddag bloggen! Nu var det ett tag sedan jag skrev till er. Här har det varit full rulle med både student, få hunden att känna sig hemma och ta tag i olika läkarbesök. Nu har man fått börja med en ny diet att bara käka vegetarisk/veganskt under en period, kan ju hända att det slinker in lite vanlig mat också ibland. Men det kan väll inte skada. Jag har inte valt att äta vegetarisk/vegansk mat självmant, utan detta är ett test för att se vilka produker jag kan vara allergisk mot då jag lider av födoämnesallergi. Man är allegisk mot vissa födoämnen som sagt. Som kan vara mjölk, fisk, ägg, nötter, skaldjur m.m. 
 
Jag är hemsk ledsen att jag har varit dålig på att uppdatera för er här på bloggen men jag har verkligen varit typ sängliggandes och inte haft någon energi alls. Energin har gått till att ta promenader med hunden, planera in sina måltider och ta tag i sin hälsa. 
 
Studenten vart jättebra. Jag var hemma med min familj och min sambos familj och fira. Jag fick även en videohälsning av självaste Johanna Ottosson. Jag fick också bra betyg i skolan och fick ett stependium för att ha bra betyg. Asså wow!
 
Nu börjar sommaren närma sitt slut men jag har verkligen haft en kanon sommar med min familj och med sambon. Vi har solat, badat,tagit långa promenader, till att kolla filmer hela dagen till att bara ligga i sängen och mysa . Men det bästa av allt var att på midsommar så byggde vi en egen midsommar stång. Vi fira den med min familj som bor i Nynäshamn. Nocco var också självklart med. Och han fick för första gången åka tåg. Vi har även gjort om rummet en hel del. Det har verkligen blivit en stor förndring. 
 
Första covid-vaccinet är taget och snart är det dags för oss att ta andra. Vi ska även försöka att boka in en resa till Valencia för att jag vill gärna gå på Oceanografic som är den största marina djurparken i hela Europa. 
 
Jag har även fått en ny mobil av min fina sambo som är ett väldigt nytt märke här i sverige som heter Redmi. Dem har knappt ens lanserat mobilskal till dem än. Jag också skaffat två stycken till akvarium här hemma så nu har vi tre stycken i sovrummet. Min plan är att försöka bli fiskuppfödare.
 
Nu har jag även haft Nocco i någon månad. Tiden går verkligen fort! Man ser verkligen hur han utvecklas och blir mer lydigare och hur han växer i pälsen. Jag fick klippa till han under dem varmaste sommardagarna för att han inte skulle bli alldelses för varm. 
 
Det har verkligen varit en varm sommar i år. Där det har varit en hel del skogsbränder och vattenbrist. Där jag bor hade vi en stor brand i Vrinneviskogen och det bran på ungefär 4 hektar. 
 
Jag har fått sjukdomen atopiska eksem nu diagnotiserad (stav) av en hudläkare. Skönt att veta nu vad mina eksem som jag har haft över ett år är nu så att jag kan få rätt behandling. Det är en hud sjukdom som man inte kan bota tyvärr. Men man kan lindra det med salvor eller med medecin beroende på hur allvarlig den är.
Är det någon annan här som lider av det så kan vi dela lite tips med varandra?? 
 
      
Här har ni några bilder hur det kan se ut på Oceanografic. 
 
Vad vill ni att jag ska skriva om, kom med förlsag!
 
Puss och kram från mig och voff voff från Nocco!