Godmorgon (Min morgon)

Hej och godmorgon på er, hur mår ni idag?
 
Jag vaknade för ungefär en timma sedan, och idag har jag mycket att planera in för helgen och kommande vecka. Ska hinna med en hel del. Som att packa och städa ur den gamla lägenheten, till att tömma ur den, men även se om vi kan skriva på det där kontraktet snart och även söka bostadstillägg.
Ja ni hör det är en hel del och det är inte allt, jag måste ringa min läkare på psykiatrin, få tag på banken, ringa en massa andra samtal. Men just nu har jag inte orken till det. Ska man kanske orka att ta tag i träningen idag eller? Det var typ en vecka sen förra gången. Nu måste jag verkligen skärpa till mig och börja ta saker mer seriöst när jag väl tycker att saker är roliga och bra för mitt måendes skull. 
Vi säger så här, jag ska försöka komma iväg, men om jag inte gör det så måste vi försöka komma för att städa ur den andra lägenheten. Ska även se om man orkar att gå bort till centrum och köpa en dikorplast till mitt sminkbord och kolla på en kamera som jag kan börja filma med till min kanal. För just nu filmar jag med min mobil (haha) Hej här kommer jag och snackar med min mobil på stan liksom. Kommer se väldigt roligt ut, därför ser det bättre ut med en kamera. 
 
Jag måste få berätta en annan rolig sak! Jag har skapat en Youtube kanal som heter Vilhelmina Alexandra så in och lika, premumenera på kanalen, tryck på klockan så att ni får notiser varje gång jag lägger upp en ny video. Ja ni kan ju allt det där! Det finns redan en video uppe på kanalen redan igår. 
 
 
Nu ska jag ta att få i mig lite frukost, ni vet ju att jag inte har världens bästa aptit men jag ska försöka iallafall. Kanske ta en chokladboll, med ett glas vatten eller en cola light. Min aptit blir också värre nu med alla omständigheter att behöva flytta och packa ihop allt så fort på så kort varsel, att behöva söka en akut lägenhet så att man kan få sitt egna utrymme. 
 
 
      XOXO