Godmorgon bloggen eller snarare kanske godnatt

Halloj alla pigga och glada människor där ute, just nu när jag sitter och skriver detta på min dator är klockan 06:23. Knappt fått någon sömn alls denna natt, utan jag har fått vara veken och letat efter ett plastkort för att kunna hitta pin kod och puk kod till min mobil. Men självklart är det någon som har flyttat på det eller råkat slänga det. Jippi! Alllt går alltid åt helvete för lilla mig.Jag kanske har hittat en lösning men då måste jag vänta på att Daniel kommer hem eftersom det är han som står på abonnemanget för mobilen. Jag håller rummarna på att jag kommer in på mobilen igen eftersom det är från mobilen jag gör allt ifrån. Som förra över pengar, hålla på med youtube kanalen, får alla viktiga samtal ifrån m.m. 
 
Men jag får väll sitta ocg vara vaken tills han slutar jobbet som är vid  07:00 och hoppas att han kan ringa till mig då på messanger så vi kanske kan få tag på denna kod. 
 
Måendet inte på topp då man knappt sovit något pga detta kort och världens menskvärk och att man typ mår illa på köpet också ochsen att man har haft en stressig morgon.Bingo!!
 
Se om man kan lyckas göra ett konto på 3 så man kan logga in och se om man kan hitta pin och puk koden på det sättet istället, annars blir det att ringa operatören som är ännu jobbigare. Bra träning dock att vara utan mobilen i flera timmar...suck. 
 
Nu blir det at slöa framför youtube fast på datorn istälett tills sambon kommer hem från jobbet. 
 
Puss från mig, detta vart kasnke ett kort blogginlägg men bättre det än inget alls 
<3 <3 <3 <3